Neem zelf de controle
over de content van uw website

Wilt u een WordPress website laten maken? Dan bent u hier aan het juiste adres! TuulTech bouwt gebruiksvriendelijke WordPress websites die u volledig controle geven over uw website en de inhoud. Laat ons aan uw WordPress project werken, zodat het aan alle gewenste eisen voldoet.

  • Werk samen met ervaren WordPress experts om een website te maken die uw klanten een duidelijk beeld geeft van uw merk en persoonlijkheid.
  • Wij zorgen ervoor dat uw blogs op uw eigen website gehost worden, waardoor al uw inhoud gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers van uw website.
  • Richt u met uw pagina’s op specifieke ideeën of onderwerpen om nieuwe bezoekers aan te trekken? TuulTech zal u hierbij ondersteunen en adviseren.

Wilt u meer weten over de kosten van uw WordPress website? Klik dan op de WhatsApp button hieronder en chat met een van onze medewerkers. Binnen maximaal 15 minuten krijgt u van ons een kosten inschatting voor uw project.

3 BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN
WORDPRESS DEVELOPMENT

Gebruiksgemak

WordPress staat hoog aangeschreven als een van de makkelijkste platformen in gebruik. Een WordPress website is eenvoudig te beheren, ook als u weinig tot geen ervaring heeft met websites. Wanneer u besluit om TuulTech een WordPress website laten maken, zorgen wij ervoor dat u de site daarna zelf kan bijhouden. Dit kan zonder enige technische kennis en is voor iedereen gemakkelijk om te doen. 

Op maat bouwen

Elke pagina zal in overleg gebouwd worden om bij uw unieke merk te passen. Wij werken samen met uw team om een website te creëren die uw benadrukt, zodat uw klanten zich snel zullen identificeren met uw bedrijf. TuulTech is een full-service digitaal bureau dat u kan helpen om de ervaring van gebruikers aan te passen.

SEO-vriendelijk

Zoekmachines zoals Google kunnen wij niet meer negeren bij het bouwen van een website. De codering die voor WordPress is gebruikt, is gemakkelijk te indexeren door zoekmachines. Wat betekent dat het toevoegen van nieuwe content snel wordt gerangschikt door zoekmachines. Met meer gericht verkeer naar uw website, zult u hoger scoren dan uw concurrenten. WordPress is dus uitermate geschikt voor bedrijven die graag goed gevonden worden in de zoekmachines. 

Wij kennen geen technische obstakels bij WordPress

Onze WordPress developers zijn gespecialiseerd in het WordPress platform en bijbehorende functies. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw WordPress project in goede banen kunnen leiden. TuulTech neemt uw zorgen altijd over en zorgt ervoor dat alles op tijd goed komt. Wij zorgen ervoor dat u zelf de content van uw website kunt beheren. Mocht het nodig zijn, dan kunnen onze experts u leren hoe u de inhoud kunt beheren. U zult er zeker geen spijt van krijgen als u besluit om TuulTech uw WordPress website te laten maken. Wij stoppen pas met bouwen als u 100% tevreden bent!