Webshop laten maken

Een webshop is niet zomaar een virtuele winkel. Het is uw online visitekaartje! Met uw webshop, moet u ervoor zorgen dat klanten liever bij u kopen, dan bij de concurrentie. Bij TuulTech zijn we dé specialisten als het gaat om een webshop te laten bouwen. Wij hebben alle ervaring in huis, om ervoor te zorgen dat uw klanten direct weten waar ze alles kunnen vinden in uw webshop. Wij weten precies wat ervoor nodig is om de klanten van uw webshop te laten converteren. Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie. Wij stoppen pas met werken als u volledig tevreden bent.

Wilt u meer weten over de kosten van uw webshop? Klik dan op de WhatsApp button hieronder en chat met een van onze medewerkers. Binnen maximaal 15 minuten krijgt u van ons een kosten inschatting voor uw project.

Een succesvolle webshop laten maken:
dingen om te onthouden

Doelgerichte pagia’s

Wat is het verhaal achter uw producten? Het is aan te raden om per pagina te kijken wat er nodig is om het optimale resultaat uit deze pagina te halen. Onze specialisten helpen bij het vaststellen van specifieke designs per product, om zoveel mogelijk conversies te halen.

Betrouwbare hosting

Als u ervoor kiest om een webshop te laten maken, is het belangrijk dat uw hostingplan het verkeer op uw webshop aankan. TuulTech helpt met het regelen van uw webshop verkeer, zowel nu als in de toekomst. Het spreekt voor zich dat uw hostingplan zich moet uitbreiden zodra uw bedrijf uitbreidt. Gebeurt dit niet, dan kunnen potentiële klanten hinder ondervinden op de webshop en afzien van een bestelling.

netjese design

Uw webshop moet georganiseerd zijn. Het moet voor de klant duidelijk zijn welke stappen hij of zij moet zetten om tot een bestelling te komen. Een optimale gebruikerservaring is van levensbelang voor uw webshop. Overspoel de klant niet met teveel informatie wanneer u een webshop wilt laten maken. De productpagina’s moeten een afbeelding, titel, beschrijving, prijs en “aanbevolen producten” hebben … Less is more!

“Good E-commerce Webshop Design is the Key to Conversion”

Een professioneel ontworpen en ontwikkeld webdesign moet de hoogste prioriteit hebben voor uw webshop. Het is de sleutel die u nodig heeft om uw bedrijf succesvol te maken. Klanten moeten WoW effect krijgen op uw webshop, zodat ze in actie komen. De webshop moet goed georganiseerd zijn, makkelijk om in te navigeren en functioneel werken. TuulTech heeft de afgelopen jaren veel E-commerce webshops ontwikkeld, die op dit moment best goed draaien en uitbereiding nodig hebben. Wilt u ook een webshop laten maken? Neem dan direct contact met ons op via de Whatsapp knop!