UW trage website versnellen ?

De website snelheid verbeteren houdt de bezoekers van uw website happy, maar helpt dus ook om beter te ranken in Google. Het is dan ook van groot belang om uw website zo snel mogelijk te krijgen. Bij TuulTech hebben we al diverse klanten geholpen om hun website snelheid te verbeteren. Wij zorgen ervoor dat uw website sneller gaat laden!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw website sneller te maken? Klik dan op de WhatsApp button hieronder en chat met een van onze medewerkers. Binnen maximaal 15 minuten krijgt u van ons een kosten inschatting.

Tuultech zal alles doen om
uw website te versnellen

Een slechte laadtijd heeft een negatief effect

Of u nou een e-commerce website heeft, een informatieve website of bijvoorbeeld een reis website. Een slechte laadtijd heeft ten alle tijden een negatief effect op de conversieratio van de website. Wanneer een klant uw website eenmaal verlaten heeft vanwege een lange laadtijd, is de kans vrij klein dat de bezoeker nog een keer terugkomt. In de huidige maatschappij draait het veel om snelheid. Mensen zijn gehaast en hebben niet het geduld en de tijd om te wachten tot uw website geladen is. Zodra het iets te lang duurt, is de klant alweer op weg richting de concurrent. Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de internetgebruikers verwacht dat een website binnen 2 seconden geladen is. Zodra het langer duurt, haalt 40 procent alweer af. Google hecht veel waarde aan de gebruikerservaring. Daarom sturen ze mensen niet graag door naar website die langer dan 2 seconden laadtijd nodig hebben.

Hoe kan TuulTech helpen bij het versnellen van uw website?

Veel bedrijven hebben niet in de gaten hoeveel waarde een snellere website met zich meebrengt. Er is een kans dat u duizenden Euro’s misloopt als uw website niet snel genoeg laadt. Daarom helpen onze experts u graag om te kijken of wij u kunnen helpen. Onze specialisten kijken naar verschillende aspecten die de snelheid van uw website bevorderen. Een aantal van deze aspecten zijn: 

  • Beeldcompressie en optimalisatie
  • JavaScript-en CSS bestanden verkleinen(Minifying)
  • Website cache setup en configuratie
  • Minimaliseren van HTTP-verzoeken
  • TTFB minimaliseren
  • Dedicated Hosting