Zoekmachine optimalisatie, waarom?

Het staat vast dat, hoe hoog uw website op Google komt, hoe meer klanten u mag ontvangen. Dus dan is het duidelijk dat iedere ondernemer sterft om zo hoog mogelijk op Google of andere zoekmachines te komen staan. Het is ook van zelfsprekerd dat het niet makkelijk is om op de eerste pagina van Google te staan. Toch zullen onze SEO en digitale marketing experts zorgen voor krachtige veranderingen in de SERP (Search Engine Result Page) ranking van uw website.

Social media en SEO gaan gepaard

Social Media Marketing is de beste manier om met uw doelgroep te communiceren. Alle gepubliceerde content en posts moeten volgers motiveren om uw website te bezoeken om meer te weten te komen over uw boodschap. De “signalen” op sociale media zijn een belangrijke metric in het SEO-rangschikking algoritme van Google. Deze signalen omvatten merics zoals likes, shares, opmerkingen en links.

wij kunnen samen een goede kick geven

Zoekmachine optimalisatie gericht op sales

Bij TuulTech worden onze SEO en andere digitale marketing inspanningen aangedreven door data’s en resultaten. Uiteindelijk wil je meer klanten en meer verkopen. Wij houden de focus dus niet alleen op ‘meer verkeer’ of ‘meer Facebook-likes’ en andere gegevenspunten die op zichzelf vrijwel zinloos zijn. We willen u helpen de meeste waarde uit uw marketingbudget te halen, en we zullen dit doen door duidelijke strategieën te bieden om meerdere marketingkanalen te gebruiken om een uniforme aanpak te creëren die is ontworpen om marktaandeel te winnen.

seo / sea = sales