tweede naam van magento is “megagroot”!

Wilt u een Magento webshop laten bouwen? TuulTech beschikt over de zeldzame gecertificeerde Magento specialisten. Wereldwijd draaien meer dan 250.000 bedrijven op het e-commerce platform Magento. Magento behoort zeker tot een van de beste e-commerce platforms. Door het grote aanbod aan krachtige functies en tools is Magento hét platform voor zowel B2B- als BC2-verkopers. Magento biedt heel veel mogelijkheden voor zowel klanten als beheerders. Grote webshops net als Liverpool, Landrover, Jaguar en Helly Hansen gebruiken al van dit open source platform.

Wilt u meer weten over de kosten van uw Magento project? Klik dan op de WhatsApp button hieronder en chat met een van onze medewerkers. Binnen maximaal 15 minuten krijgt u van ons een kosten inschatting.

voordelen van magento en één nadeel

belANGRIJKE FEATURES

Magento biedt heel veel handige features voor zowel klanten als beheerders. Het krachtige dashboard van Magento zorgt ervoor dat de beheerder als een manager zijn werk uitvoeren en beheren. Magento heeft handige modules en functionaliteiten ingebouwd die de basis van een succesvolle e-commerce webshop leggen. Denk hierbij aan: Productvergelijkingen, gegroepeerde producten, wensenlijst, Layered navigatie en natuurlijk E-maillijsten.

FLEXIBILITEIT

Magento is open source en heel flexibel. Afhankelijk van de grootte van uw webshop zijn er verschillende oplossingen beschikbaar. Daarnaast zijn er verschillende thema’s en templates beschikbaar, waardoor u altijd iets uniek kan vinden. U kunt een template kopen of een designer inschakelen die helemaal zelf een design maakt, waardoor uw unieke website wordt gecreëerd. Wilt u een Magento webshop laten maken? TuulTech is direct beschikbaar! 

SEO-VRIENDELIJK

Bij Magento is SEO een belangrijk onderdeel van de structuur. Er zijn diverse SEO-oplossingen ingebouwd binnen Magento. Als u een SEO optimaliseerde webshop wilt laten maken, is Magento een uitstekend systeem hiervoor! Bij TuulTech weten we voor elke webshop precies wat er nodig is om de vindbaarheid binnen Google te verbeteren. Met een Magento webshop van TuulTech, streven wij naar optimale vindbaarheid voor uw webshop.

Extensies

Voor het maken van een optimaal werkende Magento website, heeft u minstens een dozijn aan extensies nodig. Zonder extensies is een website niet volledig en zal deze altijd problemen kennen. Het platform van Magento heeft de meeste extensies van alle e-commerce platforms ter wereld. Door deze wirwar aan extensies kan het lastig zijn om te weten welke extensies uw website nodig heeft. Wanneer u ons bij TuulTech een Magento webshop laat maken, dan zorgen wij ervoor dat de beste extensies voor uw website worden ingezet.

Multishop

Met Magento kunnen wij Multishop opzetten. Hierin beheert u meerdere webshops op verschillende domeinnamen, allemaal vanuit 1 dashboard. Dit is ideaal voor ondernemers die hun producten op meerdere websites in verschillende talen aanbieden. 

Kosten

Webshops ontwikkelen in Magento blijkt vaak kostbaar te zijn. Prijzen van duizenden euro’s zijn eerder regel dan uitzondering. De prijs voor een standaard Magento webshop van enige omvang is al snel 10.000 euro en het kan oplopen tot 100.000 euro. Bij TuulTech is dit echter niet het geval! Wij denken mee met onze klanten en kunnen altijd een mooie Magento webshop maken voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

TuulTech: Expertise die u kunt vertrouwen

Magento is het meest flexibele e-commerce platform. Dit platform geeft gebruikers de controle over zowel de stijl als de technische aspecten van een webshop. Hiermee is Magento een uitstekend systeem voor zowel kleine als grote webshops. TuulTech is de partner die u kan helpen bij de technische ondersteuning voor een Magento webshop. Wij denken met u mee en op basis van uw missie en visie, bouwen wij van scratch af aan een geheel nieuwe Magento webshop.